Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

22 mrt ‘21

Binnenkort meer serviceproviders op uw netwerk!

Heeft u zich eind 2017 aangemeld voor glasvezel bij Mabin Groningen? Dan hebben wij goed nieuws voor u, wij gaan ons netwerk namelijk binnenkort openstellen voor meerdere serviceproviders.

Keuze uit verschillende providers

Naast de 4 huidige serviceproviders krijgt u straks toegang tot nog eens 14 andere providers. Dit zijn bekende providers in Nederland. De toegang vraagt nog technische aanpassingen aan het netwerk. Wij willen deze aanpassingen dit jaar realiseren en doen dat per gebied. Het eerste gebied zal voor de zomer toegang krijgen tot deze serviceproviders, het laatste gebied eind dit jaar met misschien een kleine overlap naar volgend jaar. Benieuwd naar de providers die diensten gaan aanbieden op ons netwerk, u kunt hier het overzicht bekijken.

Overstappen

Wij houden u op de hoogte van de planning. Wanneer uw gebied gereed is kunt u zich eventueel bij één van deze serviceproviders aanmelden voor een abonnement. De bewoners die geen gebruik maken van de glasvezel, kunnen zich altijd nog aanmelden bij Mabin Groningen. Meer informatie hierover kunt u vinden op mabingroningen.nl.

GlasDraad Groningen

GlasDraad Groningen gaat op 6 april starten met een nieuwe vraagbundeling in de kleine kernen van de gemeenten Westerwolde en Stadskanaal. Meldt 50% zich aan, dan gaan wij het glasvezelnetwerk ook aanleggen in de kernen van deze gemeenten. U zult onze koeien en spandoeken vast weer tegenkomen. Mabin Groningen is een onderdeel van GlasDraad.

Voor vragen kunt u bellen met 0850 479 223 of een email sturen naar info@mabingroningen.nl